Головна » Цікаво


Хмельницький
29.08.2011, 18:01
Фото м. Хмельницького









Хмельницький - прекрасне та мальовниче місто. Кожна пора року одягає на нього свою маску. Але яке воно насправді наше місто? Воно - неповторне. „Чому?" - запитаєте ви. А тому, що його вулиці, який би не був сезон, гомонять дитячим сміхом та випромінюють справжній дух його мешканців. Саме городяни Хмельницького роблять місто неповторним та особливим. З кожним роком воно вдосконалюється і стає більш сучасним. Створюються сприятливі умови для приємного відпочинку його мешканців, з'являються новобудови, котрі вносять нові елементи до загальної картини міста.



У майбутньому воно буде ще більш прекрасним, бо ми будемо робити все  можливе для того, щоб покращити його благоустрій та зробити лідером в Україні серед інших міст.



Майбутнє нашого міста залежить лише від нас. Ми - сучасна молодь, є творцями історії сьогодення. Саме ми пишемо сторінки історії, яка пізніше стане історією рідного краю. І тому ми повинні замислюватися не лише над власною долею, а й над долею міста, в якому ми живемо, адже ми тісно пов'язані з ним . Історія міста написана всіма, хто жив, творив і був у нашому місті.


Писали її по-різному: козаки на берегах Південного Бугу писали історію кров'ю ворогів, письменники і поети писали твори, які читають мільйони наших співвітчизників, люди новобудовами прикрашали наше місто.


Без вкладу людей, навіть найменшого, наше життя не було б таким досконалим і комфортним.


На даному етапі життя нашим обов'язком учнів як громадян України є забезпечення майбутнього нашого міста. Саме в цей період формуються погляди, переконання,  уявлення про світ. Вам цікаво, як ми впливатимемо на історію? Дуже легко: ми повинні вивчитись, здобути професію і цим самим зробити ще більший внесок у забезпечення добробуту нашого міста і його жителів.




Саме від того, як сьогодні виховується молоде покоління, залежить доля нашого міста і чи буде вона безхмарною, щасливою, чи сповненою негараздів та неприємностей. Розуміючи це,
потрібно зміцнювати учнівський потенціал, прищеплювати наполегливість, старанність та жагу до перемоги у всьому.


Вчитаймося у слова „Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра..." Хочеться задуматися про минувшину, відшукати своє коріння, знайти ту силу, яка дасть наснагу жити в сьогоденні, любити свій народ, свою землю, своє місто. Не можна бути справжнім громадянином своєї країни, коли ти не усвідомлюєш свого коріння, не знаєш історії свого народу.


У кожного з нас є можливість зробити своє життя і майбутнє кращим, головне - скористатися нею.
Категорія: Цікаво | Додав: Neo
Переглядів: 2077 | Завантажень: 0 | Комментарии: 1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
<
#1

Neo (Понеділок 29.08.2011 18:02)

id60942760 ^^
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Увійти ]
 Вгору